Guldfirande

Måndagen den 25/5 var det dags att fira guldet tillsammans med våra sponsorer, samarbetspartners och Svenska Kockars förening i väst. Laget tackade för stödet under VM genom att bjuda på en vårmeny som bestod av:

Amuse: Algknäcke, rabarber, västerbottenost
Förrätt: Rotselleri, Get youghurt, Ramslök 
Varmrätt: Kalvkind, Kålrot, Lagerblad.
Dessert: Björnbär, Brynt smör, Hasselnöt

Svenska kockars förening uppmärksammade lagets fina insats och delade ut diplom utfärdade av Svenska kockars förenings ordförande. Laget delade i sin tur ut inramade tackkort till sponsorerna. Det hela blev en mycket lyckad kväll vilket känns bra för oss i laget då vi är ett stort tack skyldiga till alla som hjälper oss med vår verksamhet. Våra sponsorer och samarbetspartners är en grundförutsättning för att vi ska kunna bedriva tävlingsverksamheten. Nu ser vi fram emot ett fortsatt samarbete under OS-satsningen som redan är i full gång!

Kommentera gärna: