Sammanfattning!

Dags att sammanfatta vårt VM-äventyr!
Det blev ett väldigt lyckat VM för vår del och även för hela Sveriges del där alla lag presterade fantastiskt.
Culinary Team West of Sweden tar guldmedalj på poäng och det slutar med en total 6:e plats i klassen.
Det var otroligt jämnt i toppen och vi var bara 1,29 poäng från vinst och inte ens en halvpoäng från pallen! Vinnare i regionallagsklassen blev Culinary team Stockholm och vi gratulerar förstås dem till segern! Skåne Kulinar slutar sjua den här gången.
Totalt sett är vi jättenöjda och vi ser fram emot att få bygga vidare på detta lag som både har presterat bra och som har haft otroligt kul tillsammans under hela VM-resan! Nästa gång siktar vi ännu högre!!!
Bilder på tävlingsrätterna finns på vår facebooksida och det kommer även att komma upp ett galleri här på hemsidan framöver.
 

Kommentera gärna: