Slutspurt!

Jimmy Wollberg och Jesper Wollberg Olofsson serverar innebandyungdomar lunch Jimmy Wollberg och Jesper Wollberg Olofsson serverar innebandyungdomar lunch
Hösten är här och slutspurten har börjat! Efter ett sommaruppehåll med en fantastisk sommar där de flesta lagmedlemmarna har haft högsäsong på krogarna är nu lagverksamheten i full gång igen. Det började med träningshelg i Uddevalla den 22:e-24:e augusti. Bordet börjar ta ordentlig form och det har fixats med fina naturmaterial att presentera rätter på för att få den rätta vikingatemakänslan.

Det är inte mycket tid kvar till world cup och det är mycket som ska fixas innan dess. Bland annat ska det väljas ut porslin hos vår sponsor Buhr agentur och rätterna ska lagas upp ett par gånger till. Dessutom behöver resan till Luxemburg finansieras och en stor del av den finansieringen har lagmedlemmar med mycket god hjälp av Svenska kockars förening i Väst ordnat i helgen. Det har lagats mat till ungdomar som har deltagit i en innebandycup i Skene. Laget och föreningen serverade 500 deltagare per mål från fredag kväll till söndag lunch. Ett stort jobb har lagts ner och laget tackar framförallt Svenska kockars förening för den fina insats ni bidrog med!
Vi vill också passa på att uppmärksamma våra följare på att vår lagmedlem Fredrik Gustafsson deltar i Kanal 5´s Dessertmästarna i höst. Programmet börjar 30:e september klockan 20:00. Lycka till Fredrik!
 

Kommentera gärna: