Träningshelg m.m.

Besök hos Sunqvist Besök hos Sunqvist
Helgen 24-27:e januari hade laget sin första träningshelg för 2014!

Helgen började med ett besök hos vår sponsor Sundqvist. Personalen hälsade oss välkomna till lokalerna i Torslanda och vi fick en presentation av företaget som faktiskt är det företag som säljer flest Globalknivar i världen!
Emelie och Fredrik från CTWS lagade lunch där det bjöds på pulled pork med nybakat bröd och fräscha tillbehör, vi fick en rundtur och en knivslipningskurs av Daniel Sundqvist som är VD för företaget. Besöket avslutades med att Sundqvists utrustade lagmedlemmarna med nya fina knivar och tillbehör till dessa.

Vi rekommenderar våra läsare av blogg och facebook ett besök hos Sundqvist där det finns väldigt mycket roliga köksprylar att titta på i utställningsrummet och en finfin outletshop att fynda i!  www.sundqvist.se

Vi tackar Sunqvist för en trevlig dag och även ett stort tack för att ni har valt att vara sponsor och samarbetspartner till oss!

Helgen fortsatte i Uddevalla där bordet lagades upp. Utvecklingen av bordet går framåt och det börjar se riktigt lovande ut inför kommande tävling i Luxemburg. Nästa träningshelg som är i Februari ska allt geleas.

Helgen avslutades med lagfotografering och ett gäng ganska trötta och slitna kockar fick smila upp sig för fotografen. Nya bilder på laget och individuella bilder på medlemmarna kommer upp på hemsidan inom kort.

//Emil

Kommentera gärna: