Hektiska tider

Laget har haft en hektisk period den senaste tiden!
Två  septemberhelger har spenderats i köket för att laga mat till innebandyturneringar vilket är en uppgift laget gör för att kunna få in lite extra i kassan inför kommande tävlingar.

Helgen som var hade de svenska lagen Boot Camp på militär mark utanför Malmö. Kocklandslaget, Juniorkocklandslaget, Culinary Team West of Sweden, Skåne Kulinar, Stockholm Culinary team och Svenska kockars förenings rikstyrelse hade alla representanter på plats.
Syftet med helgen var att sammanföra lagen för att främja samarbete i framtiden så att Sverige kan behålla sin starka position som matland!

Det var fullspäckat program under hela helgen med allt från tuffa fyspass till klurigheter och vapentjänst. Givetvis lagades det en hel del god mat också och det var en riktigt givande och rolig helg som hade anordnats av Svenska kockars förening.

Nu är det snart dags för träningshelg i Uddevalla där arbetet med att hitta de perfekta tävlingsrätterna till nästa höst tar sin början! Rapport och bilder från träningshelgen kommer här och på facebook!

Kommentera gärna: